DE STADSTUYN
 Exclusief voor U

Kookworkshops

De Stadstuyn heeft inmiddels een paar vaste kookclubjes die regelmatig bijeenkomen voor een gezellige maar vooral leerzame middag of avond.
De groep is maximaal 10 personen, zodat iedereen ook echt wat kan doen. Qua keuken zijn we van alle werelddelen thuis. Frans, Italiaans, Indonesisch, Thais, Japans, etc. Je kunt ook kiezen voor verschillende technieken. Daarnaast natuurlijk ook de seizoensgebonden workshops om bijvoorbeeld optimaal op de feestdagen voorbereid te zijn. U krijgt altijd het volledige recept mee naar huis. Onze gerechten blinken uit in eenvoud van voorbereiding, maar professioneel van smaak en uiterlijk. Hierdoor kun je thuis goede sier maken en zonder stress een mooi diner op tafel zetten.

Groepen groter dan 10 personen kunnen in combinatie met een andere activiteit hun programma vullen. Denk daarbij o.a. aan wijnproeverij, bloemschikken, tafelschikken.

We starten binnenkort ook met kookworkshops waarop u kunt inschrijven. Ook als bedrijfsuitje zijn de kookworkshops zeer geschikt.

Heeft u daarin interesse, laat dan hier uw gegevens achter zodat wij u over de data kunnen informeren.